Czechowice
W klubie od: 03.10.2008
Ilość komentarzy: 160
Ilość postów: 301
Ilość wyświetleń: 196614
Mam nadzieję że burmistrz pochwalił się stanem nawierzchni dróg w całej gminie...
Panie Burmistrzu, medal należy się Panu za te wspaniałe czechowickie drogi ! Cały kraj nam zazdrości !
Brawo za roboty w godzinach nocnych. Inne firmy powinny brać przykład !
Bercik a co pokazuje miłościwie panujący nam rudzielec i jego banda ? Kłaniają się przed wszystkimi i za wszystko przepraszają, do końca rozsprzedają polski majątek i niszczą życie przedsiębiorcom i zwykłym ludziom a uwagę odwracają tematami zastępczymi jak kibice. Nigdy na nich nie głosowałem, na PIS też nie ale z dwojga złego wolę kaczora.
Chcecie normalności ? Nie bójcie się zagłosować na Korwina on przynajmniej ma jakąś wizję Polski. Inną niż wszyscy to prawda ale do stracenia nie ma już nic....
co wiesz na temat tej bomby ekologicznej ? było coś mówione że część tego posprzątali już podobno
Żenada, nie dobrze mi sie robi jak czytam które drogi mają byc remontowane. Od Kauflandu do targowiska 90 % nawierzchni jest zmasakrowana, na ul. Prusa dziura na dziurze, zabrzeg rozkopany doszczętnie ale prywaciarz parking musi mieć zrobiony !!!
tu śmieci, tam podatek, vat, nakazy i zakazy a 1600 brutto jak było tak jest
ten powiat na nic nie ma pieniędzy ale w Bielsku cały czas coś się buduje !
Racer nie istnieje, walcownia ledwo ledwo, zapałkownia to samo i kupiona przez niemców, kopalnia czeska, kablownia nie istnieje, kolej rozsprzedana kwitnie wyzysk w valeo i trw ale centrum handlowe jest najważniejsze
takie wiadomości cieszą, ale co wy chcecie zaoferować tym młodym górnikom ? pracę za 1800 w pod firmie chyba ...
Nauczą się co trzeba i zasilą kopalnie na górnym śląsku
... - są też pociągi przyśpieszone. W czym widzisz problem ? na 25 pociągów które pojadą Bielsko-Katowice niech zatrzyma się na przystanku chociażby 8 w godzinach szczytu. I po sprawie
Nie likwidować a ograniczyć postoje na tej stacji.
Ostatnimi czasy coraz więcej ludzi znowu jeździ pociągami bo nie stać ich na benzynę.
A przystanek jest chyba 2 lata po remoncie, redakcja mogłaby się postarać troche....
Dokładnie a co z przystankiem ? Z tego co zauważyłem ludzie do rafinerii i zapałkowni dojeżdżają również pociągiem. Czyli od grudnia nie mogę wsiąść i wysiąść na mniejszych stacjach tylko muszę jechać do centrum każdego z miast ? BEZSENS
Gekon streścił cały syf w kilku zdaniach ;) Ale głosujcie dalej na bandę czworga ;)
Przynajmniej będzie pewne że węgiel gdzieś pojedzie a nie będzie składowany nie wiadomo ile. Jest zapotrzebowanie - jest praca. Może jechać nawet do Chin
tylko czy cena idzie w parze z jakością ? z doświadczenia wiemy że żadko
ostatnio dwóch darmozjadów z sm siedziało w aucie z raderem a dwóch obok w drugim samochodzie nie wiem po co. Kiedy jakieś referendum w ich sprawie ?
faktycznie megane... wypełnić kilka papierków o dotację ewentualnie pojechać na jakieś spotkanie furą kupioną za nasze pieniądze.
Po twoich wypowiedziach można stwierdzić że albo pracujesz w urzędzie miejskim albo Błachut to twoja rodzina.