Data: 20.07.2015; 13:17 Witajcie, zastanawiam się nad zakupem mieszkania na nowym osiedlu przy ul. Łagodnej, wybudowanym przez firmę Renobud. Szukam opinii osób, które już tam mieszkają na temat tej inwestycji, okolicy oraz dewelopera. |
Data: 20.07.2015; 13:33 Nie wiem czy niniejsze forum jest odpowiednim miejscem do pytania o takie rzeczy. Poziom hejtu, robienia sobie żartów z piszących jest przerażający. Jeżeli ktoś odpowie, to sprawdź, czy osoba pisząca w innym wątku nie robiła sobie jaj. Dla Ciebie taka opinia może być czynnikiem decydującym o wydaniu dużej kasy, więc uważaj byś nie kierował się opinią wygłoszoną przez forumowego głupka. |
Data: 01.08.2015; 09:42 - budynki na Łgodnej z pewnością mają wyższy standard od innych nowo budowanych w Czechowicach . |
Data: 03.08.2015; 14:32 tak, szczególnie jak sąsiad sąsiadowi patrzy w okna, mogli tam jeszcze jeden budynek wybudować ^^ |
Data: 03.08.2015; 17:21 Też miałem tam kupować (było to jeszcze w czasie gdy budowali dopiero drugi blok). Rozmawiałem nawet z budowlańcami odnośnie materiałów, jakości itd. Ostatecznie wybrałem jednak coś z rynku wtórnego. Ale tak jak piszecie, faktycznie wkurzyłbym się gdybym kupił mieszkanie w pierwszym bloku, a potem by mi wybudowali coś takiego zaraz przed oknami. Plus stosunkowo niebezpieczny wyjazd z osiedla (słaba widoczność). |